Alce Nero BIO Pesto Rosso, Červené paradajkové pesto, 130 g
Kód: PR130Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Alce Nero BIO Pesto Rosso, Červené paradajkové pesto, 130 g
Bio červené paradajkové pesto Alce nero obsahuje tie najlepšie organické sušené paradajky z Talianska. Červené pesto Alce nero je vyrobené z prvotriednych surovín obohatených o extra panenský olivový olej. Vyrába sa z talianskych a bio paradajok a vyznačuje sa jedinečnou chuťou. Pesto je veľmi hustá omáčka, ktorá dodáva výraznú chuť a štruktúru a je ideálna na cestoviny a bruschetty.
Zloženie: Rehydratované sušené paradajky 55 %*, Paradajková dreň 18 %*, Slnečnicový olej*, Paradajkový pretlak 7 %*, Extra panenský olivový olej*, Jablkový ocot*, Syr Parmigiano Reggiano DOP* (kravské mlieko*, soľ, sy * (ovčie mlieko*, syridlo, soľ), soľ, korenie*, chilli*.
*certifikované BIO (organické) zložky
Nutričné hodnoty | na 100 g výrobku: |
Energia | 605 kJ / 144 kcal |
Tuky | 12 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | 5,2 g |
z toho cukry | 3,9 g |
Vláknina | 3,0 g |
Bielkoviny | 2,3 g |
Soľ | 2,2 g |
Alergény: Obsahuje mlieko
Obsah balenia: 130 g
Skladovanie: Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3-4 dní.
Právny názov: Červené pesto s bio sušenými cherry paradajkami
Bio certifikát: CZ-BIO-002
Miesto výroby: Via Cervese 364 - Cesena, Taliansko
Tip na recept:
Závin s houbami, hlávkovým zelím a červeným pestem
Ingrediencie (pre 6 osôb):
- 200 g organickej mäkkej pšeničnej múky
- 3 čerstvé bio vajcia
- Extra panenský olivový olej
- 200 g polozrelého pecorina
- 500 g hríbov
- 3 vetvičky tymiánu
- 500 g kapustových listov
- 70 g Alce Nero bio červeného pesta
- Soľ a korenie
Doba prípravy: 30-60 minút
Obtiažnosť prípravy: stredná
Postup prípravy:
- Do misy pridajte múku, 20 g oleja, 2 g soli, vajcia, štipku korenia a 70 ml vlažnej vody.
- Zmes premiešajte, aby ste získali hladké a mäkké cesto. Zabaľte ho do potravinárskej fólie a nechajte odpočinúť na teplom mieste.
- Medzitým opláchnite a nakrájajte huby. Kel zbavte jadrovníka a listy nahrubo nakrájajte.
- Huby opražte na kvapke oleja so štipkou soli dozlatista. Pridajte hlávkovú kapustu a miešajte, kým mierne nezvädne.
- Nastrúhajte syr na strúhadle s veľkými otvormi, potom vmiešajte 2 vajcia, štipku soli a pridajte teplú zeleninu.
- Cesto rozvaľkajte na obdĺžnikový plech, pridajte dlhý pruh náplne, závin zrolujte a na oboch koncoch uzavrite.
- Položte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte v rúre predhriatej na 200 °C asi 35 minút.
Dodatočné parametre
Kategória: | Omáčky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.27 kg |
BIO: | CZ-BIO-002 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Alce Nero je značka ekologických poľnohospodárov a spracovateľov, ktorá funguje od roku 1978. Združuje viac ako 1 000 poľnohospodárov v Taliansku a viac ako 10 000 malých rodinných fariem v Strednej a Južnej Amerike. Zameriavajú sa na produkciu a výrobu chutných BIO potravín, pričom rešpektujú pôdu a jej úrodnosť. Uprednostňujú ekologické poľnohospodárstvo, využívajú najnovšie agronomické techniky a vyhýbajú sa syntetickým chemikáliám.
Ich výrobky majú krátky a jednoduchý zoznam zložiek a sú bez konzervačných látok a prísad. Alce Nero ponúka široký sortiment potravín každodennej spotreby vrátane cestovín, ryže, paradajkových výrobkov, zeleniny, strukovín, sušienok, džúsov, konzerv, medu, zeleninových nápojov, detskej výživy, čerstvých produktov, mrazených výrobkov, zmrzliny a ekologických výrobkov Fairtrade pochádzajúcich z Latinskej Ameriky.
Od svojho založenia je spoločnosť Alce Nero priekopníkom na trhu s biopotravinami a podporuje zodpovedné a udržateľné poľnohospodárske postupy. V spolupráci s poľnohospodármi, ktorí sú hnacou silou jej poslania, pokračuje v inováciách a rozširovaní ekologického poľnohospodárstva v Taliansku.
Alce Nero S.p.A., Via H.Ford 2/a- 40024, Castel S.Pietro Terme (BO), Taliansko