Ppcentershop mení názov na Natima

Každý rozmýšľa o zmene sveta, ale nikto nerozmýšľa o zmene seba samého.
Lev Tolstoj (1828-1910)

Možno ste si už pri pohľade na náš web všimli, že sa tu zobrazujú dva názvy. Objavuje sa tam starý známy ppcentershop, pod ktorým poznáte náš e-shop, ale aj výraz Natima s logom lístočku. Nie je to žiadna náhoda ani omyl, ale jednoducho vývoj, ktorý sa nezastaví ani v oblasti názvov e-shopov. Názov ppcentershop je zaužívaný a dobre ho poznáte, ale po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli pripraviť niečo výstižnejšie a údernejšie.

NATIMA-bez sloganu (fialové)

Prečo zmena a čo je na pppcentershop nevyhovujúce?

Nechceme tvrdiť, že je niečo zlé, ale vždy sa snažíme vzdelávať, ísť s dobou a počúvať našich zákazníkov. Krásne to vidieť na ponuke produktov v našom e-shope. Neustále sa snažíme zaraďovať často požadované nové výrobky a rozširovať produkty do viacerých kategórií. Ukážkou môže byť nová značka doplnkov stravy Solgar, potrieb pre mamičky a ich bábätká Sleepee alebo napríklad zdravých a kvalitných potravín Allnature či Alce nero.

Okrem širokého výberu kvalitných výrobkov, nízkych cien, rýchlej a spoľahlivej dopravy a zákazníckej podpory by sme vám chceli uľahčiť zapamätanie si názvu, jeho zadanie do vyhľadávača alebo jeho vyslovovanie.

Dlho sme premýšľali, aký názov by mohol spĺňať požiadavky moderného a náročného zákazníka. Dnes je veľmi ťažké vymyslieť skutočne originálny a nenáročný názov. Kombináciou všetkých požiadaviek sme sa nakoniec rozhodli pre nový názov e-shopu - Natima. Ako sa vám páči?

Podľa nášho názoru spĺňa všetko, čo bolo uvedené v predchádzajúcich odsekoch. Dúfame, že si na nový názov, rovnako ako my, čoskoro zvyknete a zmenu tiež oceníte. Natima.sk aj napriek zmene názvu zostane vaším obľúbeným e-shopom, ktorý ponúka:

  • širokú škálu produktov pre zdravý životný štýl
  • vernostný program pre stálych zákazníkov
  • vlastnú značku produktov, ale súčasne aj všetky svetové značky
  • expedíciu ten istý deň, ktorý urobíte objednávku a platbu
  • zľavy na prvý nákup
  • pravidelné akcie na obľúbené produkty
  • rýchlu komunikáciu a vybavenie všetkých vašich požiadaviek

Teraz už poznáte dôvody, ktoré nás viedli k tomu, aby sme sa stali svetovejšími a zvolili nový názov e-shopu. Dúfame, že vám to nespôsobí žiadne problémy ani nepríjemnosti a že s nami zostanete aj s novým názvom. Nič iné sa u nás nezmenilo. Stále s vami zostávame v rovnakom tíme ľudí pracujúcich na vybavení všetkých vašich objednávok a požiadaviek, pri zachovaní širokej ponuky produktov a služieb. Zatiaľ teda kvôli prehľadnosti ponechávame na našom e-shope názvy ppcentershop aj Natima, ale nakoniec sa úplne zmeníme len na Natima. S konečnou zmenou názvu sa môžete tešiť aj na úplne nový, prehľadnejší a modernejší dizajn našich webových stránok. Tešíme sa na vaše objednávky a spätnú väzbu!