Bongiovi Dad's Original, Paradajková omáčka na cestoviny so Šampiňónmi a záhradnou zeleninou, 400 g
Kód: B652Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Bongiovi Dad's Original, Paradajková omáčka na cestoviny so Šampiňónmi a záhradnou zeleninou, 400 g
Výdatná zmes čerstvej záhradnej zeleniny a šampiňónov. Jedná sa o mierne ostrú omáčku ktorá vám pomocou bazalky, cesnaku, cibule, šampiňónov, oregana a červenej a zelenej papriky dochutí akékoľvek cestoviny alebo poslúži ako základ na pizzu či na dochutenie guláša. Omáčku možno zjemniť smotanou, ricottou alebo crème fraîche. Bongiovi sa pýši prvotriednou kvalitou surovín a najlepším spôsobom prípravy omáčok. Preto v ich omáčkach nájdete len tie najkvalitnejšie paradajky reštauračnej kvality. Zároveň neobsahujú žiadne umelé prísady, konzervačné látky ani pridanú vodu.
- 100 rokov starý taliansky rodinný recept
- Vysokokvalitné suroviny
- Vhodné pre vegetariánov a vegánov
- Bez lepku
- Bez umelých prísad a konzervačných látok
- Bez pridanej vody
- Bez GMO zložiek
- Veľmi nízky obsah cukru v porovnaní s inými omáčkami na trhu
Tip na recept: SARDÍNSKÉ KNEDLE "DAD'S ORIGINAL"
Ingrediencie:
- 1 "Bongiovi Dad's Original"
- 2-3 porcie cestovín Gnocchetti Sardi
- 2 šalotky
- 1 stonka zeleru
- 1-2 strúčiky cesnaku
- 1/2 štipľavej papriky
- 2 lyžice paradajkového pretlaku
- 150 ml červeného vína
- 1/2 zväzku petržlenovej vňate
- Kozí smotanový syr
- Parmezán
- Niekoľko vetvičiek bazalky
Postup prípravy:
Uvarte gnocchetti sardi v osolenej vode al dente. Šalotku nakrájajte na kocky a opečte na panvici s olivovým olejom dozlatista.
Pridajte nasekané strúčiky cesnaku spolu s nasekanou paprikou.
Pridáme paradajkový pretlak a omáčku "Dad's Original". Varte 2-3 minúty. Pridajte zeler a zalejte červeným vínom. Pokračujte v dusení na miernom ohni, kým sa množstvo vína nezredukuje na polovicu. Potom pridajte 100 ml vody z cestovín a dochuťte korením (nesoľte, pretože syr bude neskôr slaný).
Hotové gnocchetti v panvici premiešajte s nasekanou petržlenovou vňaťou.
Návrh na servírovanie:
Hotové jedlo podávajte na tanieroch s kozím syrom, parmezánom a nadrobno nasekanou bazalkou a pokvapkajte trochou olivového oleja.
Zloženie:
Paradajky 82%, paprika 3%, cibuľa, šampiňóny 3%, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, cesnak, soľ, bazalka, petržlen, oregano, kajenské korenie, čierne korenie.
Všetky prísady pochádzajú zo Sicílie.
Môže obsahovať stopy zeleru, mlieka, rýb, mäkkýšov a orechov.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota | 277 kJ / 66 kcal | 3%* |
Tuky | 3,2 g | 5%* |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,4 g | 2%* |
Sacharidy | 7,1 g | 3%* |
z toho cukry | 5,8 g | 6%* |
Bielkoviny | 1,7 g | 3%* |
Soľ | 1,12 g | 19%* |
* referenčná hodnota príjmu u priemernej dospelej osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) |
O značke:
Bongiovi Sauces je rodinný podnik, ktorý vyrába omáčky na cestoviny podľa tajného receptu dedeného z generácie na generáciu. Recept pochádza zo Sciacca na Sicílii a v rodine Bongiovcov sa odovzdáva už po tri generácie. Tajný rodinný recept v súčasnosti vlastní John Bongiovi, otec rockovej hviezdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roku 2011 John a jeho synovia Matt a Anthony, ktorí sa rozhodli plniť omáčku do fliaš po tom, ako ich k tomu vyzvali priatelia a známe osobnosti. Omáčka sa vyrába len z tých najlepších surovín vrátane paradajok reštauračnej kvality a varí sa niekoľko hodín, aby sa odparilo čo najviac vody a dosiahla sa dokonalá konzistencia.
Skladovanie:
Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.
Krajina pôvodu: Taliansko
Obsah: 400 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Omáčky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.6 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Bongiovi Sauces je rodinný podnik, ktorý vyrába omáčky na cestoviny podľa tajného receptu dedeného z generácie na generáciu. Recept pochádza zo Sciacca na Sicílii a v rodine Bongiovcov sa odovzdáva už po tri generácie. Tajný rodinný recept v súčasnosti vlastní John Bongiovi, otec rockovej hviezdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roku 2011 John a jeho synovia Matt a Anthony, ktorí sa rozhodli plniť omáčku do fliaš po tom, ako ich k tomu vyzvali priatelia a známe osobnosti. Omáčka sa vyrába len z tých najlepších surovín vrátane paradajok reštauračnej kvality a varí sa niekoľko hodín, aby sa odparilo čo najviac vody a dosiahla sa dokonalá konzistencia.
Rodina Bongiovcov sa prostredníctvom svojich chutných omáčok snaží podeliť so svojimi zákazníkmi o tradíciu a spomienky na stretnutia pri stole. Na zabezpečenie kvality výrobku sa používajú len tie najlepšie suroviny a omáčky sa vyrábajú tradičnými metódami. Záväzok rodiny Bongiovcov dodržiavať kvalitu a ich vášeň pre zdieľanie tradícií a spomienok vyústili do omáčky, ktorú si mnohí obľúbili a ktorá si stále získava popularitu.
Vyrobené v Taliansku pre RAYL-Group, CH-4310 Rheinfelden