Horúca čokoláda a kakao
Kakao je superpotravina známa predovšetkým svojou špecifickou chuťou a bohatým obsahom zdraviu prospešných látok, medzi ktoré patria napríklad minerály, vláknina, teobromín av neposlednom rade polyfenoly, čo sú chemické zlúčeniny obsiahnuté v rastlinách. Polyfenoly pôsobia ako antioxidant, neutralizujú teda nebezpečné voľné radikály a chránia tak nielen kardiovaskulárny systém.

Objavte bohatstvo chutí a zdravia s NATIOS BIO Theobroma cacao, Drvenými Kakaovými Bôby RAW. Tieto 100% BIO kakaové bôby odrody Criollo, pôvodom z Peru, sú spracované v RAW...

Kakaový prášok Alce Nero je certifikovaný ako BIO a Fairtrade a neobsahuje pridaný cukor. Tento horký kakaový prášok sa vyrába z kakaových bôbov z plantáží, kde sa pestujú...
Bio kakao je vysoko kvalitný produkt, ktorý je ideálny pre milovníkov čokolády a zdravého stravovania. Toto kakao je vyrobené z organicky pestovaných kakaových bôbov, čo zaisťuje, že je produkt nielen chutný, ale aj udržateľný a etický. Bez prídavku chemických hnojív a pesticídov je bio kakao čistejšia a zdravšia voľba.
Bio kakao je bohaté na antioxidanty, minerály ako je železo a horčík, a tiež obsahuje prirodzene sa vyskytujúce flavonoidy, ktoré majú prospešné účinky na zdravie. Tento produkt je ideálny pre použitie v rôznych receptoch, od pečenia po prípravu teplého kakaa alebo smoothie. Jeho bohatá a intenzívna chuť poskytuje výnimočný gastronomický zážitok a zároveň prináša zdravotné benefity.