Sonnentor, Strana 2
SONNENTOR, založený Johannom Gutmannom v roku 1988, je česká značka známa pre svoju ekologickú a udržateľnú produkciu čajov, korenín a bylín. V roku 1992 sa pripojil Tomáš Mitáček, čím začala juhomoravská kapitola pod vedením Jozefa Dvořáčka. Spoločnosť kladie dôraz na ekologické poľnohospodárstvo, používanie lokálnych surovín a kompostovateľnosť obalov. Verí v priamy obchod (direct trade) s pestovateľmi, čím zaisťuje férové ceny a dlhodobé vzťahy.
SONNENTOR sa pýši ručnou prácou, úctou k tradíciám a neustálymi inováciami s cieľom dosiahnuť plne kompostovateľné produkty a uzavretý prírodný cyklus. S centrálou v Čejkoviciach na južnej Morave, spoločnosť spolupracuje s partnermi po celom svete, vrátane Rumunska, Albánska, Nikaraguy a ďalších krajín.
Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika
Naše chilli vločky sú hrubo mleté z chilli papričiek so strednou ostrosťou (okolo 20 000 SHU, ostrosť sa s jednotlivými šaržami môže meniť). Chilli vločky potešia všetkých...
Kolesá z paliny? Čítate správne! Nápoj s obľúbenou príchuťou si môžete vďaka tejto voňavej bylinke pripraviť bez umelých aróm a kofeínu. Zrieďte sódovkou alebo minerálnou vodou...
Kôpor je oveľa viac než len „nať do uhorkov“. Uhorky s kôprom a jogurtom sú síce báječným letným osviežením, napriek tomu je škoda nespoznať ďalšie možnosti, ktoré nám toto...
Korenie je viac ako len kýchací prášok. Sušené nelúpané zrniečka semienok korenia majú jemnú ovocnú vôňu a intenzívnu ostrú prenikavú chuť. Ovocie sa zberajú tesne pred jeho...
Korenie je viac ako len kýchací prášok. Sušené nelúpané zrniečka semienok korenia majú jemnú ovocnú vôňu a intenzívnu ostrú prenikavú chuť. Ovocie sa zberajú tesne pred jeho...
Nedeľné menu s pečeným kuraťom je v mnohých rodinách tradíciou. Dáte si krídlo, prsia alebo stehno - pikantné a chrumkavé? Pani domu si opečie perie na paprike, cesnaku a...
Receptúra tejto klasickej zmesi pochádza z Číny a ako napovedá jej meno, skladá sa z piatich korenín. Má široké využitie od jedál z panvice wok až po rôzne rezancové pokrmy....
Čím je pre nás petržlen, tým je v Ázii vňať koriandra. Zelené listy majú výraznú, sladko-bylinnú arómu a výborne sa vynímajú v thaiskom curry, vietnamskom Pho (rezová polievka),...
Názov tohto čaju nie je náhoda, pretože zmes Kuc-kuc je výborným bylinným čajom pre chladné zimné dni, kedy na nás číhajú bacily a prechladnutia na každom kroku. Jednoznačne...
Názov tohto čaju nie je náhoda, pretože zmes Kuc-kuc je výborným bylinným čajom pre chladné zimné dni, kedy na nás číhajú bacily a prechladnutia na každom kroku. Jednoznačne...
Na prípravu tradičného guláša je potrebný dostatok cibule, mäso, trpezlivosť a odvážna ruka, čo sa týka korenia. S Lajošovým gulášovým korením to bude hračka. Sladká a ostrá...
Ligurček je klasická polievková vňať, ktorá vonia po anízu, citróne a droždí. Jeho chuť niekomu pripomína zeler a inému zase „maggi“ v prírodnej podobe. Obmedziť jeho použitie...
Majoránka aj oregano pochádzajú z rodu hluchavkovitých, preto sú si veľmi podobné. Neexistuje však vzájomná súrodenecká harmónia. V kuchyni je to jedno alebo druhé. Majoránka má...
Láska na prvý dúšok. Nechajte sa očariť šťavnatou chuťou malín, či už samotných, alebo v spoločnosti čerstvého ovocia a plátku citróna. S týmto sirupom pripravíte osviežujúci...
Máte chuť na skutočné osvieženie? Zoznámte sa s týmto vynikajúcim triom mäty piepornej, čokolády a kučeravého. Vo vašej šálke rozohrá symfóniu sviežich chutí a vôní! Hoci...
Máte chuť na skutočné osvieženie? Zoznámte sa s týmto vynikajúcim triom mäty piepornej, čokolády a kučeravého. Vo vašej šálke rozohrá symfóniu sviežich chutí a vôní! Hoci...
Kto má medovku na záhrade, môže sa tešiť z jej citrónovej vône pri každom prechode okolo nej. Tento čaj má v sebe niečo veľmi osviežujúce a chutí rovnako dobre studený aj teplý....
Naši biokrajania Rozárka, Lavandulín a Vavrinec sú skvelá partia a vždy vám prinesú všetky dobroty. Je čas na boj? Rýchla šálka čaju pred večernou zábavou! Táto lahodná zmes...
Chuť tohto klasického čierneho čaju si vás hravo omotá okolo prsta vďaka svojim lichotivým kvetinovým tónom. Čaj získal svoje meno vďaka svojim koreňom v podhorí Himalájí -...
Dobromyseľ alebo oregano – umenie talianskej kuchyne by nebolo dokonalé bez tohto bylinného, pieporného, horko-ostrého korenia. Stredoeurópania už od Talianov niečo pozerali....
Stránka 2 z 4 - 65 položiek celkom